Category Archives: Uncategorized

Grande Finale t o m 17 dec på Galleri Sjöhästen, Lidingö!

Så är vi framme vid sista utställningen för i år, Grande Finale på Sjöhästen, en samlingsutställning med ett 10-tal olika konstnärer som visar måleri, grafik, skulptur, glas och glasmosaik. Jag deltar med 11 mosaiker och visar samtidigt mina nya vackra tryck på mina mest omtyckta glasmosaiker. Upplagan är bara på 15 ex av varje motiv.

Priser:

Stor tiger, stor påfågel, stor kimono – 1.200 kr

Liten tiger, randig geisha, röd geisha, trana – 1.000 kr

Liten kimono, liten påfågel – 900 kr

Julklappserbjudande: 100 kr rabatt fram till jul samt lyxigt inslagen som julklapp.

 

Comments Off on Grande Finale t o m 17 dec på Galleri Sjöhästen, Lidingö!

Filed under Uncategorized

Sista dagarna av min utställning East på galleri Sjöhästen, Lidingö!

Passa på att se mina glasmosaiker och min nya kollektion av 3-dimensionella collage – alltsammans inspirerat av Fjärran Östern och Mellanöstern. Det är en färgsprakande, skimrande sagovärld, både lekfull och allvarlig, med sagans prakt och verklighetens allvar. Och några verkliga pärlor finns ännu kvar.

Öppettider: idag, fredag till kl 18.00 och lördag/söndag 23-24 nov kl 12-16.00. Jag är själv där hela helgen. Min barndoms geishaAdress Galleri Sjöhästen, Gavelvägen 12, Lidingö

Min blå kimono - glasmosaik

På mångas begäran håller jag på att ta fram högklassiga tryck i små upplagor, 10 ex, av mina mest omtyckta mosaiker, bl a tigern, påfågeln, kimonon och några geishor – bilder finns under Galleri. De kommer att visas på Sjöhästens julutställning som startar 1 dec. De kommer att vara numrerade och signerade, i fint 360 g obestruket cremefärgat papper. Priset kommer sannolikt att hamna runt tusenlappen. Kanske den perfekta julklappen? De kommer att presentförpackas lite läckert.

Comments Off on Sista dagarna av min utställning East på galleri Sjöhästen, Lidingö!

Filed under Uncategorized